Mos u kreno me

Mos u kreno me pamjen tënde se ti nuk e ke krijuar atë.
Mos u kreno me prejardhjen tënde se ti nuk e ke zgjedhur atë.
Krenohu me moralin dhe sjelljen tende se ti e ke ndërtuar atë!

Krenaria mund te lihet menjane

Krenaria mund te lihet menjane , por dinjiteti nuk duhet humbur per askend ..!!

Paraja është si lupa zmadhuese

Paraja është si lupa zmadhuese: nëse je njeri i mirë, ajo të zmadhon mirësinë e nëse je njeri i lig të zmadhon ligësinë.
 

Ka diferencë të madhe

Ka diferencë të madhe midis pëlqimit dhe dashurisë.. Nëse të pëlqen një lule e keput menjëherë, ndersa kur e do e ‘ujit’ dhe përkujdesesh për të gjithmonë..

Thonë se

Thonë se:
Nëse ke ushqim në frigorifer, rroba për t’u veshur dhe një çati mbi kokë, je më i pasur se 75% e botës.
Nëse ke para në bankë dhe në kuletë bën pjesë në 8 % e më të pasurve të botës.
Nëse je zgjuar këtë mëngjes pa sëmundje, je më i bekuar së miliona njerëz anembanë botës që nuk do të mbijetojnë këtë javë. Lexo komplet »

Page 1 of 1512345678910...Last »